Idn-og-veltaekniskoli-i-Sisimiut

7/4/2021 : Verkís projekterer Jern- og Metalskole i Grønland

Verkís og datterselskabet i Grønland, S&M Verkis, er sammen med danske KHR arkitekter blevet udvalgt til at designe og projektere den nye Jern- og Metalskole i Grønland. Verkís og S&M Verkís står for al ingeniørprojektering.

nánar...
Rafraen-jolakort-DAN_rett

14/12/2020 : Glædelig jul!

Verkís ønsker jer en rigtig glædelig jul, samt et godt og lykkebringende nytår. Samtidig vil vi gerne takke for det gode samarbejde, og ser frem til et nyt og spændende år i 2023.

nánar...
Grunnskóli í Nuuk Grænland

22/1/2020 : En folkeskole i Nuuk Grønland

Verkís skal udarbejde næsten al ingeniørdesign for Grønlands største skole. Ístak underskrev i går en kontrakt om design og konstruktion af skolen, der skal ligge i hovedstaden Nuuk. Dette er en meget stor byggekontrakt i Ístaks lange historie og er Verkís's underleverandør for Ístak i projektet.

nánar...
Grænland sundlaug

22/1/2020 : Svømmehal i Grønland

I slutningen af 2017 afsluttede Verkís et preliminær design og projektering af en svømmehal, der er planlagt til at blive sprængt ind i en klippe ved byen Sisimiut i Grønland. Verkís udarbejdede tillige et omkostningsoverslag og indsendte klippeteknologiske og geologiske analyser. Projektet blev som udbudt i totalentreprise sommeren 2018.

nánar...