30/06/2023

Ændringer hos Verkís i Grønland

Ændringer
Verkís Grønland

I slutningen af ​​sidste år blev der foretaget ændringer i driftsstrukturen hos Verkís i Grønland. Virksomheden, som er placeret i Nuuk, var tidligere ejet med en andel på 50% af Verkís, men blev nu fuldstændigt overtaget af Verkís. Navnet blev ændret og virksomheden hedder nu Verkís Grønland. Michael Karing overtog posten som administrerende direktør, og virksomheden har i alt fire ansatte.

Vores personale har en omfattende portefølje af projekter, der spænder over hele Grønland. Verkís har et veletableret fodaftryk i Grønland og har gennem årene været involveret i talrige projekter over hele Grønland. Vores ekspertise omfatter bl.a. udførelse af energianlæg, projektering af skoler, offentlige bygninger og etageejendomme, anlæggelse af veje og infrastruktur samt flere projekter, der vedrører miljø og forureningsbekæmpelse.

“Jeg føler, at vores fulde ejerskab af Verkís har styrket os betydeligt. Det er af afgørende betydning at have klarhed over vores identitet, og at vi alle stræber mod fælles mål. Vi betragter os selv som en lille og integreret del af en stor islandsk familie, og i fællesskab er vi stærke,« udtaler Michael.

Han understreger, at der i Grønland er et væld af infrastrukturprojekter, der skal håndteres, og han ser Verkís Grønland som en vigtig ressource i løsningen af disse udfordringer. “Vi er overbeviste om, at med Verkís’ støtte har vi tillid til at påtage os vores rolle i disse projekter. Vi er igang med at opbygge en stærk og fleksibel intern organisation og ser behovet for at styrke vores lokale kompetencer ved at tilføje nye talenter til vores kontor.”

Michael har en veldefineret vision for Verkís Grønland. Det er vigtigt for os at opnå en større og mere prominent tilstedeværelse end tidligere og sikre, at vores virksomheds værdier er klare, så vores kunder er fuldt ud informeret om, hvad de kan forvente. Verkís Grønland har ikke til hensigt at deltage i enhver projekt, men når vi engagerer os, vil vi være fuldt ud dedikerede og til stede. ” Vi ønsker at vise vores kunder at vi er pålidelige, ærlige og professionelle,” siger Michael.

Foto: Et af Verkís projekter er design af en skole i Nuuk.

For øjeblikket er medarbejdere i Verkís Grønland involveret i flere projekter i implementeringsfasen. Der udføres renoveringsarbejde på almene boliger i det sydlige Grønland, opførelsen af en ny lufthavn i Nuuk, samt Steno Grønlands diabetescenter. Desuden er der projekter undervejs for kommunen i Nuuk, hvor Verkís Grønland har sit hovedkontor.

Som en del af disse ændringer var kunder og kolleger inviteret til en reception på kontoret i Nuuk den 6. juni. Gæsterne havde mulighed for at nyde forfriskninger, lære om vores aktiviteter og interagere med vores medarbejdere.

På det øverste billede fra venstre: Haukur Þór Haraldsson, Tommy Jensen, Hildisif Björgvinsdóttir, Lars Vinter, Michael Karing og Carsten Tørnes. Haukur Þór og Hildisif arbejder i Island, mens de fire andre arbejder for Verkís Grønland. Haukur Þór er bestyrelsesformand for Verkís Grønland.

Verdensmål

Ændringer
Verkís Grønland