07/04/2023

Kursus i projektledelse af geotermiske projekter i Djibouti

Kursus i projektledelse af geotermiske projekter i Djibouti

Verkís Island afholdt et kort kursus i projektledelse af geotermiske projekter i Djibouti.  Kurset blev afholdt i samarbejde med FN‘s geotermiske uddannelsesforløb UNU-GTP og var tænkt for ansatte hos Udviklingskontor for geotermiske projekter (ODDEG), Ministeriet for energi, vand og naturressourcer (MERN) samt for Forskningscenteret i Djibouti (CERD).

Islands udviklingssamarbejdes center (ICEIDA) bekostede kurset som er en del af søgning af jordvarme i Østafrika.

Kurset blev afholdt den 12.-21. september i år, med undervisere fra Verkís; Carine Chatenay, Yngvi Guðmundsson og Dóra Hjálmarsdóttir.  Andre Verkís medarbejdere bidrog også til forberedelser af kurset. I 2015 er lignende kursus også blevet afholdt i Etiopien og i Kenya.

Kurset blev udarbejdet af Verkís rådgivere i samarbejde med Helgi Þór Ingason fra Reykjavik Universitet og handler det om basis metoder i projektledelse af geotermiske projekter.  Ved kursets afslutning fik deltagere mulighed for at tage eksamen i projektledelse. Det fører til international IPMA certificering på niveau D, hvilket er bekræftelse på kendskab til projektledelses metodik.

Verdensmål

Kursus i projektledelse af geotermiske projekter i Djibouti