Ydelser

Geotermiske kraftværker

Verkís har årtiers erfaring med forberedelse, projektering og opførelse af geotermiske kraftværker i Island og andre lande.

Verkís tilbyder en integreret serviceløsning, der omfatter alt fra forberedelse til idriftsættelse af geotermiske anlæg. Verkís sørger for alle projektdele, fra borehuller til tilslutning til transportsystemer.

Vi lægger vægt på udnyttelse af energikilder

Verkís tilbyder omfattende viden om teknologi og egenskaber ved jordvarme, som bygger på erfaring og viden om opgaver under forskellige forhold. Vores løsninger tager udgangspunkt i miljø, driftssikkerhed, medarbejdernes sikkerhed og maksimal udnyttelse af ressourcerne.

Beregning af bæreevne er også et vigtigt område, for projektering af trykbeholdere og termospændingsprojektering af rørsystemer er en væsentlig del af projekteringen af det tekniske udstyr, der er nødvendigt til udnyttelsen af geotermisk varme.

Verkís tilbyder omfattende viden inden for dette område og har bidraget til forberedelse, projektering og opbygning af denne typer kraftværker i Island.

Verkís spiller en central rolle inden for geotermiske kraftværker. Geotermisk varme er en af de vigtigste bæredygtige energikilder, der findes i dag. Viden om udnyttelse af geotermisk varme til el-produktion er vokset hurtigt i Island de seneste år, og andre lande følger os, når det kommer til geotermiske kraftværker. Vi udnytter vores omfattende erfaring og holder løbende vores viden om geotermisk varme opdateret i takt med udviklingen.