Ydelser

Systemanalyse

Vi har en komplet software til systemanalyser, og vores specialister har omfattende erfaring inden for dette område.

Ved forberedelse af nye projekter inden for elektriske systemer, ikke mindst transport- og distributionssystemer, etablerer man som udgangspunkt en computermodel af systemet i forvejen og bruger den til analyse af den belastning, som systemets enkeltdele samt systemet som helhed skal kunne holde til.

Vi ved, hvad der virker

Det samme gælder for analyse af systemer, der allerede er i brug, for eksempel ved driftsproblemer, eller hvis de skal ændres eller udvides. Verkís har omfattende erfaring med analyse og rådgivning om, hvordan systemer opfører sig, og anvender software til dette. Resultaterne har været brugt som præmisser for udformning af udstyr til såvel store som små projekter med godt resultat.

Verkís anvender to typer software til analyse af elektroniske systemer, Power Factory fra DigSilent i Tyskland og Paladin Design Base fra Power Analytics i USA. Til projektering og analyse af jordforbindelsesanlæg anvender Verkís softwaren CDEGS fra SES i Canada. Vi holder os løbende opdateret inden for teknologiske nyheder og udviklingen inden for systemanalyser og sikrer, at vi altid anvender det optimale udstyr. Servicekontrakter med producenterne af softwaren sikrer, at vi altid anvender de nyeste versioner og har adgang til support.

Verkís tilbyder omfattende erfaring med analyse og rådgivning om, hvordan elektriske systemer opfører sig, og tilbyder software, der passer til store såvel som små opgaver samt højspænding, mellemspænding og lavspænding.

Ydelser