Ydelser

Beskyttelsesudstyr

Verkís tilbyder en bred vifte af medarbejdere med omfattende viden og erfaring inden for dette felt samt ressourcer med relevant uddannelse i test af styresystemer og beskyttelsesudstyr.

Verkís tilbyder generel service til beskyttelsesudstyr relateret til elektriske systemer hos energiselskaber og industrivirksomheder.

Ambitioner for godt arbejde

Verkís anvender systemanalysesoftwaren DigSilent Power Factory, som kan bruges til at beregne indstillingen på relæer i sammensatte systemer samt til at foretage analyse af forskellige situationer, som kan opstå i systemet.

Verkís arbejder også med et testinstrument fra OMICRON, som er specielt udviklet til test af relæudstyr. Brugen af testinstrumentet er for det første primært rettet mod på den ene side beskyttelsesudstyret for generatorer og transformatorer og for det andet mod distributionssystemer for mellemspænding. Testinstrumentet kan ligeledes bruges til at teste måleudstyr og oplysninger til styresystemet.

Vores specialister ligger helt i front i Island inden for sikkerhedsudstyr i elektriske systemer. Vi arbejder målrettet på at levere kvalitetsarbejde med høj præcision og fokus på kundens behov i hvert eneste projekt.

Ydelser