Ydelser

Opmåling og udarbejdelse af kort

Teknologien gør store fremskridt, og udarbejdelse af kort har sjældent været mere vigtig end i smartphonens tidsalder.

Verkís påtager sig alle typer målingsopgaver relateret til anlægsarbejder og bygninger samt rådgivning med udarbejdelse af kort og bearbejdning af geografisk information.

Kun det bedste

I projekter omkring projektering af anlæg og planlægning af land er målinger og en omhyggelig kortlægning i begyndelsen af projektet en forudsætning for et godt resultat. Solide informationer er nøglen til en god løsning.

Verkís tilbyder serviceløsninger som måling af land, grundvand og forurening, måling af anlæg, tilsyn og naturforhold, geologisk kortlægning og materialeudvinding. Endvidere beskæftiger vi os med lydforhold og indmålinger, både inde og ude. Vi udarbejder tredimensionelle modeller af bygværker og områder og udarbejder temakort, plankort og opbygning af databaser.

Verkís’ specialister arbejder med alle måleinstrumenter og udstyr, der kræves til løsning af de enkelte opgaver. Opmåling er en uadskillelig del af alle anlægsarbejder, og vores specialister gør deres yderste for at levere den bedst mulige service til vores kunder med anerkendt og førende teknologi og metoder.

Verkís’ specialister samarbejder med vores kunder og leverer opmåling og udarbejdelse af kort af høj kvalitet.

Ydelser