Ydelser

Arbejdes sikkerhed

Hvordan sikrer I bedst medarbejdernes trivsel og sikkerhed?

Arbejde med sikkerhed, sundhed og arbejdsbeskyttelse øger præstationerne og nedbringer fravær og personaleudskiftning. Indsatsens mål er at forhindre ulykker eller mindske følgerne af ulykker.

Gå forsigtigt frem

Arbejdssikkerhed: Rådgivning om arbejdssikkerhed, der omfatter alle dele af det almene driftsmiljø, samt kurser. Inkluderet er blandt andet rådgivning om styring af arbejdssikkerhed, udarbejdelse af en forebyggende plan, en sikkerheds- og sundhedsplan og en risikobedømmelse af job samt afholdelse af kurser.

Arbejdspladsscreening: Et screeningmøde, hvor vi gennemgår forholdene på arbejdspladsen ud fra forhold omkring sikkerhed og arbejdsbeskyttelse, medarbejdernes sundhed og trivsel, lysforhold, lydforhold, luftkvalitet, elektrisk støj, driftssikkerhed, brandsikring, energiomkostninger og vedligeholdelse. Dette møde på en time er uden beregning.

Verkís’ specialister tilbyder alsidig rådgivning om arbejdsbeskyttelse. Verkís er godkendt af Islands Arbejdstilsyn som konsulent og tilbyder service inden for sikkerhed og sundhed på arbejdspladser udført af anerkendte konsulenter.

Verkís tilbyder også rådgivning inden for opbygning og implementering af sikkerhedsstyring ifølge islandsk standard ISO 45001 samt udarbejdelse af en sikkerhedspolitik og præsentation af virksomheders sikkerhedsforhold.

Verkís’ specialister hjælper jer med at gøre arbejdspladsen bedre og mere sikker.