Ydelser

Vedligeholdelses rådgivning

Verkís tilbyder alsidig rådgivning inden for vedligeholdelsesstyring til industrivirksomheder.

Asset management af produktionsudstyr er afgørende for at maksimere udstyrets pålidelighed og få mest muligt ud af produktionen. Det samme gælder selve bygningerne, som skal vedligeholdes regelmæssigt i deres levetid.

Omfattende opgaver

Vi rådgiver vores kunder om opbygning af et aktivtræ over udstyr og styring af tilsyn, gennemgang og regelmæssig vedligeholdelse for at sikre en smidig og uproblematisk drift.

Dette indebærer blandt andet gennemførelse af pålidelighedsanalyse, rodanalyse, planlægning af tilstandsanalyser, organisering af redskabs- og reservedelslager, planlægning af vedligeholdelse og generel rådgivning med henblik på at skabe øget indsigt og forståelse hos kunderne af betydningen af en effektiv vedligeholdelsesstyring. Verkís tilbyder også koordineret rådgivning inden for produktions- og vedligeholdelsesstyring.

Vores specialister har medvirket på omfattende projekter for nogle af Islands største virksomheder, herunder opbygning af et aktivtræ for Fjarðarál, en simulationsmodel for vedligeholdelsesprocesser for Norðurál og en pålidelighedsanalyse af Fjarðaláls udstyr.

Asset management for produktionsvirksomheder er afgørende for at maksimere udstyret og optimere produktionen maksimalt.

Ydelser