Ydelser

Kraftoverføring

Verkís’ service omfatter alle fagområder og projektdele relateret til el-distribution.

Verkís har omfattende erfaring med rådgivning om og projektering af transport- og distributionsnet til elektricitet og har blandt andet haft ansvar for projektering af en lang række koblingsstationer i Island og andre lande.

Alt på et sted

Af islandske projekter kan nævnes en koblingsstation i Sauðárkrókur, Hvolsvöllur, Búðarháls og i Fljótsdalur.

Endvidere har Verkís projekteret en række højspændingsforbindelser, både jordkabler og søkabler. Vores specialister er førende blandt islandske ingeniørfirmaer i projektering og tilrettelæggelse af søkabler. Blandt opgaverne på dette område kan nævnes kraftværket Hellisheiði og Kárahnjúkar.

Verkís’ service omfatter alle fagområder og projektdele, fra fundamentering til endelig færdiggørelse og idriftsættelse. Vi bistår også med drifts- og vedligeholdelsesopgaver, ændringer, udvidelser og lignende.

Vi er stolte af de projekter, som man har betroet Verkís gennem tiden, og vi gør os meget umage med altid at udvide vores viden og kunnen inden for distribution af elektricitet.

Vores specialister tilbyder service, der omfatter næsten alle fagområder og projektdele inden for el-distribution, lige fra fundamentering til idriftsættelse.