Ydelser

Anlægsarbejder

Verkís tilbyder totalløsninger inden for bygge- og anlægsprojektering til de løsninger, vores kunder arbejder med.

Anlæg og bygninger til industri- og produktionsvirksomheder skal både være tilpasset den virksomhed, som de er tiltænkt, og opfylde de krav, som love, forskrifter og forholdene på byggepladsen stiller.

Årtiers erfaring

Verkís tilbyder service inden for på alle anlægsarbejdsområder, herunder primærundersøgelser, udarbejdelse af projektering og omkostningsoverslag, udbud og indgåelse af kontrakter. Derudover påtager vi os opgaver inden for geoteknik, bærende elementer, installationer og ventilation, brandværn og brandsikkerhed, lydforhold, BIM-metodik og belysningsprojektering.

Vi har erfaring fra arbejde med en lang række forskelligartede opgaver og er løsningsorienterede, fleksible og arbejder målrettet på at finde rentable løsninger til projektering af anlægsarbejder, som matcher den foreliggende opgave.

Vores fageksperter arbejder tæt sammen, og det giver stærke resultater i forhold til at planlægge og løse projektering af anlægsarbejder i overensstemmelse med de fastlagte tids- og omkostningsplaner. Det giver vellykkede projektforløb med en rentabilitetsorienteret tilgang og disciplinerede arbejdsformer.