Ydelser

Sikkerheds- og kommunikations systemer

Sikkerhedsforholdene i bygninger er afgørende i forhold til at beskytte dem, der opholder sig i bygningen.

Sikkerhedsforhold er vigtige for os alle, så det er afgørende, at alle ved, at de er i orden.

Sikre omgivelser

Verkís tilbyder rådgivning inden for kommunikationssystemer og sikkerhedsforhold, lige fra projektering af sikkerhedssystemer til boliger og komplekse løsninger til virksomheder. Vi analyserer de eksisterende forhold og sikrer, at de løsninger, vi tilbyder, er udformet specielt til kundens behov.

Projektering af sikkerhedssystemer kan opdeles i to dele. For det første er der den sikkerhedstekniske projektering, der blandt andet omfatter sikkerhedstrin, risikoanalyse, trafik gennem bygningen/området og adgangsforhold. For det andet er der projektering af sikkerhedssystemer, der relaterer til sikkerhedssystemer og kontroludstyr.

Verkís tilbyder omfattende rådgivning inden for projektering af kommunikationssystemer, både i nærmiljøer og relateret til kommunikation mellem lokationer/områder. Det moderne samfund kræver kontinuerlig opkobling, og derfor er det vigtigt, at tilføjelser og ændringer holdes enkle, og at systemets driftssikkerhed er høj.

Vores specialister har altid fingeren på pulsen og holder sig opdateret om med alle typer tekniske innovationer og teknologisk udvikling. Vi skaber et sikkert miljø til dig og dine nærmeste.

Verkís tilbyder en lang række forskellige løsninger til både store virksomheder og private boliger, for vi ved, at sikkerhed er en prioritet for os alle.

Ydelser

  • Brandalarmsystemer og sikkerhedssystemer
  • Tilkaldesystemer ved sygdom, billedkontrolsystemer og slukningssystemer
  • Gennemgang af sikkerhedsforhold og risikostyring
  • Udarbejdelse af udbud, evaluering af tilbud og opsætningstilsyn
  • Lokalnet, bredbåndsnet, telefonsystemer, distributionssystemer og trådløse netsystemer