Ydelser

Styresystemer

Verkís påtager sig alle størrelser og typer opgaver inden for styresystemer.

Verkís’ medarbejdere tilbyder udarbejdelse af automatiske styre- og kontrolsystemer i bygningsanlæg, projektering og/eller programmering.

Et solidt fundament

Vi tilbyder service inden for alt fra simple lysstyringssystemer til komplekse systemer med industricomputere og skærmvagtssystemer. Opgavernes omfang omfatter udarbejdelse af systemer til private boliger og alle størrelser virksomheder, herunder sygehuse, kraftværker, skoler, forretnings-, industri- og kontorlokaler. Ingen opgave er for lille eller for stor for vores bedste specialister.

Serviceløsningerne omfatter alt fra risiko- og behovsanalyse til industricomputere, automatisering, styresystemer og bygningstyresystemer, skærmvagtssystemer og robotter.

Verkís’ medarbejdere har ekspertise inden for programmering af industricomputere og skærmvagtssystemer, de har udarbejdet styresystemer til en række kraftværker og industrivirksomheder samt styresystemer til bygninger og industrianlæg, herunder såkaldte bygningsstyresystemer.

Vi bygger på et solidt fundament og kombinerer erfaring, ekspertise og fagkundskab i forbindelse med projektering af styresystemer. Vi holder os opdateret om de nyeste teknologiske løsninger og sikrer et stærkt projektresultat hver gang. Og vi gør en dyd ud af at lytte til vores kunders behov.