Ydelser

Automatiske styresystemer

Verkís´ industriafdeling er specialister i ingeniørservice ved behovsanalyse, projektering og programmering af automatiske styringssystemer.

Verkís ligger helt i front inden for projekter i samarbejde med andre projekterende parter og har omfattende erfaring med og viden om en lang række kontrol- og styringssystemer samt tilhørende ekstraudstyr.

Stærk kombination af erfaring og viden

Vi følger vores projektering op med evalueringer, test og idriftsættelse af styresystemerne. Vores mål er, at vores produkter så vidt muligt skal være ensartede og med høj præcision, og derfor anvender vi den nyeste teknologi, både når det gælder tegninger, databasearbejde og programmering.

Verkís’ omfattende kompetencer inden for styresystemer bygger på en lang række projekter, som vores medarbejdere har været involveret i. De er vant til at arbejde med styreenheder (PLC) og skærmbilledsystemer (SCADA) fra de vigtigste industriproducenter som f.eks. ABB, Allen Bradley/Rockwell Automation, Schneider, Siemens og flere.

Vores specialister afsøger kontinuerligt nye løsninger og holder sig opdateret med udviklingen inden for automatiske styresystemer over hele verden for altid at kunne tilbyde vores kunder den stærkeste service.

Ydelser