Bygninger

Holmen – svømmehal

Byggefeltet er ved Holmen Strand, på vestsiden af Oslo fjord. Holmen Strand er et populært udflugtsmål om sommeren som spiller en stor rolle i Asker kommune. Opførelse af svømmehallen i dette område vil forøge dets værdi som aktivitetssted.

Generelt om projektet

Holmen svømmehal 5.300 m² på to etager. Holmen svømmehal er en moderne og miljøvenlig med nye perspektiver. Svømmebassinet har 8 konkurrencebaner (25x21m), med stor fleksibilitet for en bred brugergruppe. En del af bassinbunden kan hæves og sænkes efter behov. I svømmehallen er der også et terapibassin (12,5×12,5m) med hæve/sænkebund og handicap-elevator, tilskuertribune, omklædningsrum, fitnesscenter, kantine, mødelokale og faciliteter for den lokale svømmeklub.

Der udover er der et rummeligt teknikrum til alle de tekniske systemer. Opgaven er udarbejdet i BIM, i overensstemmelse med Verkís BIM-handlingsprogram som har veldefinerede målsætninger og handlingsprocedurer. Som eksempel kan nævnes koordinering af alle fagmodeller, visuel designkontrol og målrettede konflikt analyser gennem hele projekteringsperioden i BIM 360 Glue.

Teknisk information

Lokation:

Holmen strand – Oslo

Størrelse:

5.300 m²

Projekt periode:

2013 – 2017

Verdensmål